Followers

26 February 2012

FIGHTING?

gaduh?sorry la bro.bkn aku punya style.
tapi kalau orang cari pasal memang aku hangin jgak la kan.
bro.
orang cerdik tak cakap belakang.orang bodoh je cakap belakang.
korang pehal nak cakap2 belakang?
tak puas hati face to face la dude.
takkan takut.cakap belakang berani.
korang ingat aku takut ah ngan korang?
diam tak bererti pengecut.
tapi malas nak cari pasal.
memang patut pn block korang2 dalam fb.
x de kejadahnya jadi kawan.
buat menyemak wall ngan memenuhkan friend list je.
ingat da masuk U semua da pndai fikir.
tapi haram.perangai korang tak ubah macam bdak2.
korang cakap kitaorang macam 2.
tapi korang tak sedar diri.
common la weh.
tak style ah cakap belakang.
nak cakap.cakap depan2 straight.senang.
bagi aku tak pernah ade keje yang susah.
kalau aku kata pn aku kata depan2.

for classmate:
korang senang je cakap sbb bkn korang yg kena umpat.
aku snyap kalau org tak cari pasal.
tapi orang cari pasal.aku mmg x bley dk diam.
lagipun dalam kelas aku tak de musuh ngan sape2.
if korang tak suke itu korang pnye hal.
tapi aku buat baik ngan orang.
orang cakap belakang.
aku x pernah pn ngumpat pasal org 2.
kalau korang ddk tmpat aku,yeen ngan sya.
korang taw ah mcm mane.
maaf kalau korang traser ati.

for kau:
tak puas hati datang cakap depan2 ngan aku.

A KISS FOR YOU :*

1 comment:

  1. sampai sekarang tataw sape KAW nie . nak taw ! .

    ReplyDelete

hey2.leave your comment yaa :)